Hii :)

Welcome to My Blog ^^

Wednesday, 22 June 2011

22/6/2011 ==' Aku x gi School !

Hri ni, cerita dia memalukan skit. & NOT SO HAPPY == .Pgi tu okay je, sbb abg iyin x de kat rumah. Dia g skolah dngn Akmal, x tahu dorg ade ape & x kesah pun ! Dlam pkul 10 lbih cam tu, dorg balik, Abg iyin tu dngan Akmal balik. Time tu, iyin tengah nyanyi kot, nasib baik dorg x dengar klau x malu kot. Lpas tu, Akmal balik. Tinggal iyin dgn ANNOYING tu je ==' .....



Lpas tu, okay je. Smpai kul 12 lbih, time tu nk siap g skolah. Tibe2 bdak tu kcau iyin. Dia ckap nk main rugby ke hah,, pas2 dia tolak2 semua. BENGAP ! So, iyin just huhhhh, RELAX. & pegi tmpat lain. Then, iyin masuk bilik tetamu. Bilik tetamu boleh dikunci dri luar. Tpi, kteorg x prnah la kunci tetamu dlam tu ! --' Tpi, kteorg prnah kunci sesama sendiri dlam tu... hehe... ^^ Dia kn nk kcau iyin, so, apelagi dia kunci la iyin dlam tu. Iyin x panik pun OKAY !



Dekat dlam bilik tetamu tu ade tingkap ke bilik bibik ! So, iyin pegi bilik bibik melalui tingkap tu. Pas2 si ANNOYING tu dtg, then dia tutup pintu bilik bibik tu. Dia hold pemegang nk bukak/ tutup pintu tu. So, that's mean , iyin x leh nk kluar ! Time tu, iyin geram gile. Mmg PANAS la satu badan. Dah lah dah lmbat nk gi skolah. Time tu dah kul 12.30 LBIH kot. So, hehe..... I CRIED , SO DAMN MUCHH !! Mcm BANGANG je.



Then, dia bukak pintu tu. Pas2 iyin kejar dia sbb geram sngat ! & baling bnda yg ade dkat tangan iyin, & that is MY FOLIO SEJARAH ==' Syg oh baling folio Sejarah. Dah penat2 buat, Komot cam tu je. --'
Pas2, kteorg gadoh2. Then, dia buang folio Sejarah yg iyin campak kat dia tu, dlam tong smpah. Kesian folio tu, dia pulak jdi mangsa. hehe... Sorry.



Tengah CRIED teresak-esak tu, iyin call mama. Menangis-nangis ckap ngan mama. Iyin ckap x nk g skolah sbb MALAS. SEMUA SBB BDAK SIAL TU !! =.=  First, mama nk ckap ngan BDAK TU -.- Tpi, BDAK TU x nk. Then, baru iyin ckap, iyin x nk g skolah. So, mama ckap okay ! Pas2, bdak tu pegi la skolah sorg2 ~ : p



& sbb tu la kadng2 , I HATE HIM SO DAMN MUCHH kt bdak tu. Sbb, dia selalu bergurau lebih2. Iyin tahu dia kcau iyin tu sbb dia nk bergurau. TPi, klau ye pun nk BERGURAU on time la, & jangn la lebih2 cam SIALL ~ Dia selalu bergurau cam tu la. Bergurau lebih2 smpai bnda tu jadi BESAR or kononye jadi KES BERAT la. Kali ni, dia bergurau smpai iyin x pegi skolah ! : p

Wednesday, 8 June 2011

SSAAS !!

Talk about SSAAS !! SSAAS is where I'm studying now !! SSAAS ROCKS BABE !! =)
I love SSAAS. I love my friends, my family, my teacher at SSAAS !! Kebersihan sekolah tu pun okay la !! Kejap lagi la smbng post. Ade org kcau la ! =='

Hye :)

Hye, u guys !! Iyin buat blogger baru. Yg lame tu dah ruined dah !! & u guys tolong la jugak ajar2 iyin sikit psal blogger ni. Actually, iyin bukan tahu sngat pasal blogger. hehehe..... :>
So, kite start balik dengan blogger yg ni !! ;)
Welcome, btw !! :D